VENRAY
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Nieuws

26-08-2020
Contact met elkaar in het nieuwe normaal

Mensen worden opgeroepen om het aantal contacten met andere mensen te beperken door zoveel mogelijk thuis te werken en thuis niet meer dan 6 gasten te ontvangen en daarbij de 1,5 meter onderlinge afstand te respecteren. Toch zijn er veel mensen op zoek naar contact. In de zomermaanden konden mensen naar buiten, maar hoe zal dat straks in de winter gaan?


Dialoogcafé on Tour gaat weer van start conform de laatste adviezen van de regering. We starten met een wandeling door Venray. Het doel is dat de deelnemers elkaar leren kennen en eerste ervaringen uitwisselen. Daarna zetten we de dialoog op 1,5 meter afstand voort in de ruimte boven Proeflokaal Goesting.

Het doel van de avond is om met een groep van maximaal 6 deelnemers in dialoog ideeën uit te wisselen hoe we in het aanstaande winterseizoen menselijk contact kunnen (blijven) maken.

 

Dialoogcafé on Tour vindt plaats op 9 september a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur. Deelname is gratis. Koffie en thee worden gratis beschikbaar gesteld door Proeflokaal Goesting. U kunt zich aanmelden via info@venrayindialoog.nl. Deelname vindt plaats op volgorde van ontvangst van aanmelding. Ben er dus snel bij!