VENRAY
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Nieuws

28-04-2020
Dialoogcafé online over vrijheid

Dialoogcafé on Tour gaat 5 mei a.s. online in dialoog over vrijheid. Nu we fysiek niet bij elkaar kunnen komen vanwege het coronavirus, biedt de online dialoog een goed alternatief. Het is even wennen, maar helemaal niet moeilijk! Doe ook mee en meld je aan.


Op 5 mei vieren we dat Nederland 75 jaar onafhankelijk is. Tegelijkertijd worden we door het coronavirus in onze vrijheden beperkt. Ook zijn er landen waar door oorlog, vrede en vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. En er wordt internationaal bezorgdheid geuit over het gebruik van persoonsgegevens. Wat is vrijheid? Wat is vrijheid in deze tijd van corona? Welke vrijheden mis je? En hoe zie je vrijheid voor je in de toekomst?

 

Wil jij je ervaringen en dromen delen over dit onderwerp en die van anderen horen? Meld je dan aan via info@venrayindialoog.nl. Voorafgaand ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op zoom. Je moet dus wel beschikken over een laptop, pc of bv. Ipad met camera en geluid. De online dialoog vindt op 5 mei om 14.30 uur en om 19.30 uur plaats en duurt 1,5 uur. Bij beide dialogen kun je een half uur van te voren inloggen. We bieden dan hulp waar nodig. Ben er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Graag tot ziens online!