VENRAY
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Nieuws

03-06-2014
Informatie-avond gespreksleiders

Hoe zorg je voor een veilig, waarderend en open gesprek? Heb je een luisterend oor? Welke middelen en technieken kun je inzetten om een goed gesprek te hebben? Ben je nieuwsgierig naar de 4 stappen methodiek van Venray in Dialoog? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 17 juni in restaurant De Reden, Langstraat 16 in Venray.

Het idee van Venray in Dialoog is simpel en doeltreffend. Mensen komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Tijdens de Dialoogweek gebeurt dit op vele plekken in het centrum en de kerkdorpen van Venray. Dat levert dikwijls, naast persoonlijke ervaringen en inspiratie, nieuwe initiatieven op die de onderlinge binding en de binding met Venray versterken.

 

Basistraining
In de week van 7 tot 14 november wordt in de gemeente Venray elke dag tenminste één dialoogtafel georganiseerd rondom het thema Vitaal Venray. Elke tafel heeft een eigen gespreksleider. Heb je interesse om tijdens een van deze dagen een gesprek te leiden, dan kun je de basistraining voor gespreksleiders volgen. Deze basistraining vindt plaats op twee avonden in oktober en is gratis.

 

Aanmelden
Tijdens de informatiebijeenkomst op 17 juni krijgt u informatie over Venray in Dialoog, de dialoogmethodiek en de training voor gespreksleiders. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden kan via info@venrayindialoog.nl.