VENRAY
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Reizend tentoonstelling Dialoog in kleur

Inleider: Maria Nooren en
Inica Loe, Dialooggroep Zeist

Aantal deelnemers: maximaal 20
Duur: 30 minuten


Dialooggroep Zeist heeft afgelopen voorjaar dialogen georganiseerd tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. In duo’s sprak men met elkaar over de leuke en minder leuke dingen in hun leven. De raakvlakken hebben ze samen op een schilderij vastgelegd; tijdens het verven liep het gesprek gewoon door.

Deze ontmoetingen hebben 21 schilderijen en portretten opgeleverd. Tezamen vormen zij de ‘Reizende tentoonstelling Dialoog in kleur’. Wij zijn trots dat deze reis ook naar Venray leidt.
U kunt de tentoonstelling bezoeken en zult zien wat een bijzondere resultaten er geboekt zijn.

Maria Nooren en Inica Loe verzorgen een bijbehorende lezing waarin zij u vertellen over hun ervaringen. Ook laten ze een filmrelaas zien.

Wilt u inspiratie opdoen? Bent u op zoek naar een bijzondere dialoogvorm? Bent u op zoek naar een opstart voor netwerkontwikkeling, bijvoorbeeld tussen mensen die in een instelling leven en hun buren?
Kom luisteren en hoor hoe zij bijvoorbeeld werken aan een project met mensen mét en zonder visuele beperkingen als een van de dialogen in de komende Week van de Dialoog.

 

Wilt u zelf ook aan een schilderdialoog meedoen? Wees welkom aan tafel.